6 Νοε 2012

Μαθήματα φωτογραφίας


(αναδημοσίευση από  Φωτογραφική Ομάδα Άνδρου)

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος ‘Το Γαύριο’, σε συνεργασία με τον φωτογράφο Παναγιώτη Παρίση, διοργανώνει μαθήματα Φωτογραφίας στο Δημοτικό Σχολείο Γαυρίου κάθε Δευτέρα 7 με 8:30 το απόγευμα.

Τα μαθήματα φωτογραφίας απευθύνονται σε αρχάριους, αλλά και σε όσους επιθυμούν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους γύρω από την τεχνική λήψη, τη θεωρία και την επεξεργασία της φωτογραφίας.
Στο κύριο τμήμα των μαθημάτων θα γίνει γνωριμία με την τεχνική της σύνθεση, τον τρόπο λήψης, την αποτύπωση, τη λειτουργία των φωτογραφικών μηχανών και των φακών, τις ιδιότητες του φωτισμού και την τεχνική του photoshop.
Φωτογραφικές μηχανές, ταχύτητα, κλείστρο, φακοί, διάφραγμα, αισθητήρας, φωτομέτρηση, φίλτρα και φλας, καθώς και μια σειρά από άλλα τεχνικά θέματα, που αποτελούν τη βασική δομή της φωτογραφικής τέχνης και την επεξεργασία της φωτογραφίας, είναι μόνο μερικά από όσα θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

Τα μαθήματα είναι δωρεάν, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν, στις ώρες των καταστημάτων, με τον Παναγιώτη Παρίση στο τηλέφωνο:6956090187.