10 Μαΐ 2010

Παρουσίαση: Ο τόπος μου

Σήμερα το πρωί η Χώρα της Άνδρου γέμισε από τους μαθητές όλων των Δημοτικών Σχολείων του νησιού για την παρουσίαση του προγράμματος της Ευέλικτης Ζώνης, "Ο τόπος μου".
Το πρόγραμμα που δρομολογήθηκε από την αρχή της σχολικής χρονιάς με την καθοδήγηση της Σχολικής μας Συμβούλου, κυρίας Ειρήνης Βλαστάρη, παρουσιάστηκε στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου και στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου, όπου έγινε και η ύψωση της σημαίας της επανάστασης, σαν σήμερα το 1821. Συμμετείχαν όλα τα Δημοτικά Σχολεία του νησιού, με θεατρικά δρώμενα, παρουσιάσεις, παραδοσιακά παιχνίδια, παραμύθια και πολύ χορό.
Μερικά στιγμιότυπα από τη σημερινή εκδήλωση...

Θεατρικό δρώμενο και χρονογράφημα από το Δημ.Σχ.Χώρας Άνδρου.
Θεατρικό από το Δημ.Σχ.Μεσαριάς.Δραματοποιημένο παραμύθι από το Δημ.Σχ.Πιτροφού.Παρουσίαση δραστηριοτήτων από το Δημ.Σχ.Γαυρίου.Παρουσίαση δραστηριοτήτων από το Δημ.Σχ.Όρμου Κορθίου.Δρώμενο από το Δημ.Σχ.Χώρας Άνδρου στην πλατεία του Αγ.Γεωργίου.Παραδοσιακός χορός από το Δημ.Σχ.Γαυρίου.Ευχαριστούμε θερμά τη Σχολική Σύμβουλο, κυρία Ειρήνη Βλαστάρη, όλα τα σχολεία και τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν, καθώς και όλους όσους βοήθησαν στην πολύ όμορφη σημερινή εκδήλωση.